22. tra 2013.

[cro] Tjedan 15.-21.04.2013. + malo novih GR Rich Color lakova :)

In Croatian only!

Hello hello!

Prošao je još jedan tjedan, a ovo je moj drugi 'dnevnički'. Evo mog 'bajnog' tjedna :D

U kratkim crtama, tjedan je prošao ovako nekako: učenje - Spartak - učenje - Spartak - učenje - Peti dan (uz učenje) - blog - učenje - you tube - Survivor - šetnja - učenje - učenje - Game of Thrones - učenje...

Dovršila sam Spartacusa 3. sezonu (i zadnju). I tužna sam što je završilo :(. Mislim da ću napisati jedan cijeli Spartacus post! :D Započela sam ponovno gledanje Game of Thronesa, 2. sezonu, tako da se prisjetim pa da se mogu baciti na 3. sezonu.

A ostalo ću 'pisati' u slikama:

Mala šumska mici Nala je prvi put izašla u šetnju na lajnici i vrlo se lijepo ponašala :) 
Nala i maslačci :)


Luka nas je gledao s gađenjem :D


Nakon šetnje malo maženja :)


Šparoge u našem vrtu koje sam pobrala. Bilo je deset podmladaka :D I to je vjerojatno to. Možda naraste još koja :/. Pitanje: moram li imati dozvolu za jednu samoniklu šparožinu u vrtu? :D


Nikle su mi papričice :). Ovdje ih je tri, a sad ih je već pet. Dakle, nikle su: Habanero, Scotch Bonnet, Douglah, Bhut Jolokia i Rocoto orange. Još čekam Fatalii, Rocoto Rojo i Pimentu. Neki dan sam posijala i slavonsku ljutu i neki zvončić, a i bekap za Habanero i Jolokiu. Još imam za posijati vrstu-dvije kojima ne znam ime.


Moj omiljeni kamenjar na čijem vrhu sam se srela s poskokom nedavno. Bila sam opet tamo, ali sam se držala obronaka u hladovini i vlazi :D.


I muka za kraj... Ispit bio danas i neslavno prošao, ali bio je tek prvi pokušaj :-Đ.I to je to od mog tjedna. A sad zanimljiviji dio :D. Maloprije sam na FB vidjela sliku novih nijansi Golden Rose Rich Color lakova za nokte koju je objavio Golden Rose Bugarska.


Kako vam se sviđaju nove nijanse? :) Meni upadaju u oko 36, 37, 41, 43, 44 i 50. Prekrasne su <3

Budite pozdravljeni!

2 komentara:

 1. joj kako ti je nala slatka <3
  doduše i luka je zgodan, ali cura je cura ;)
  nadam se da idući put na ispitu bude puno više sreće :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :D. Nalica je baš jako slatka. Stalno joj tepam. Luka je matorin kom svi idu na živce :D.
   Bit će više sreće drugi put. Kad ne znaš kako izgleda ispit, a radi nedostatka vremena preskočiš baš onu lekciju na kojoj su temeljeni skoro svi zadaci.. Ne moram ni pričati dalje :D. No, nije mi bed zapravo :)

   Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!