16. tra 2013.

[eng/cro] Flormar Supershine Nail Polish num. 14 - swatches

(ovo je post kojeg sam objavila na svom drugom blogu http://wantsomepolish.blogspot.com/ ali sam odlučila tih nekoliko objavljenih postova prebaciti ovdje i najvjerojatnije ugasiti taj blog; shvatila sam da se ne mogu posvetiti vođenju dva bloga, tj. kvalitetno se posvetiti ovome i staviti na noge novi) 

Čitajte na hrvatskom na dnu stranice.


Hello everyone!

In this post I'll show you beautiful Flormar nail polish from Supershine line in the shade 14. It's very popular shade and I didn't resist it either.


 On the next picture you can see how it looks like in one, two and three coats.

 sunshine

Polish is a bit sticky and thick, but as you can see for deep color you need three coats. I found this polish a bit hard to apply. I have some polishes from this line and others are easier to apply.

And now several pictures with my painted nails with three coats, photographed on sunshine so you can see the beauty of the polish. 


Picture below shows how it looks like in artificial light with flash.


Price and amount of polish: about 2,50$ in Croatia, 10 ml.
Made in Turkey.


And that is it. Thank you for reading and watching!


°°°°

Pozdrav svima!

U ovom postu pokazat ću vam Flormar Supershine u nijansi 14. Ova nijansa je jako popularna i ne čudim se zašto. Prekrasna je, pa joj ni ja nisam mogla odoljeti.

Na slikama iznad možete vidjeti kako izgleda s jednim, dva i tri sloja, te kako izgleda fotografiran na suncu s tri sloja na noktima. Također, na zadnjoj slici koja prikazuje lak na noktima možete vidjeti kako izgleda pod umjetnim svjetlom fotografirano s blicem.

Tekstura laka, tj. ove nijanse, je gusta i pomalo ljepljiva. Imam nekoliko lakova iz ove linije i jedino s ovim imam otežanu aplikaciju. Nije da je nemoguća za rad, ali treba biti oprezan. Vrlo rado će se nakupiti na nekim dijelovima nokta dok će na drugim imati tanko pokrivanje. Iako je gust lak potrebna su tri sloja da biste dobili duboku boju kao u bočici. S dva sloja je blago transparentan.

Cijena laka je oko 15 kuna, a može se naći na displayu Flormar lakova u Plodinama te dućanima koji drže samo Flormar kozmetiku (u Rijeci imate u prizemlju Robne kuće Ri i u ZTC-u), a mislim da ih drži i Kozmo.
Količina laka koju dobijete je 10 ml.
Proizvedeno u Turskoj.


I to je to! Hvala vam na čitanju i gledanju!

4 komentara:

  1. Imam ovaj lak i obozavam ga :) Jeste malo tezi za aplikaciju, ali uz Seche Vite TC je ok ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, ne ide glatko kao neki drugi Flormar lakovi. Nisam ga nosila ni približno koliko sam ga željela otkad sam ga vidjela na netu, ali bio bi red da ga 'upogonim' ovo ljeto da na suncu dođe do izražaja sva njegova prekrasnost :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!