O meni

Pozdrav svima!

Dugo odgađam pisanje ove stranice jer, iako mi je jednostavno pisati postove, od ovog dijela sam nekako zazirala. Nisam imala u glavi sliku kako bi ovaj dio, o meni, o blogu, trebao izgledati. No, krajnje je vrijeme da ova stranica prestane biti prazna pa ću pustiti neka ide nekim svojim tokom bez opterećenja da mora biti savršeno :D.

Dakle, ovo je blog o stvarima koje me zanimaju i o onome što me u tom trenutku muči ili usrećuje. Ovdje se mogu naći recenzije kozmetičkih proizvoda, recepti, recenzije hrane za ljubimce, recenzije filmova, informacije o shoppingu, kao i 'random' postovi u koje pišem što mi padne na pamet. Razmišljala sam da odvojim kozmetiku i recepte od ostalog osobnijeg dijela, koji bi išao u novi blog, ali nisam još posve sigurna da li da to učinim jer ne mogu znati što kojeg followera zanima (možda baš kozmetika i random postovi) pa da ne radim konfuziju možda je najbolje da blog ostavim ovako kao blog o svačemu. Odvojila sam kategorije i oznake sa lijeve strane radi lakšeg nalaženja postova koji pojednog čitatelja zanimaju. Do daljnjega ostaje ovakav kakav jest.

Sad malo o meni...

Zovem se Sanja i živim u okolici Rijeke. Imam 30 godina i <10 ispita me čeka do papira na kojem piše bakalar informatike. Volim filmove, serije, životinje, prirodu, život van grada, lakove za nokte, kreativni rad, muziku... Katkad volim čitiati i piskarati. Povučen sam tip, odnosno nisam tip koji je mora biti okružen ljudima 24/7. Volim kad je netko blizu, ali se volim izolirati. I to je to, ukratko o meni :).

Ako se poželite javiti, možete to učiniti na mail azziellablog@yahoo.com
Nadam se da ćete se zadržati na mojem blogu i da ćete pronaći nešto za sebe. Primam sugestije!

Želim ugodan boravak na blogu :)


24.11.2012.

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for commenting! I really appreciate it!