5. lis 2013.

VAŽNA OBAVIJEST - Preseljenje beauty tema u novi blog


Hello hello!

Neki od vas su možda već vidjeli na fejsu ili u onim mojim tutorijalima za sređivanje bloga koje sam objavljivala da sam odlučila kozmetičke teme od sada pa nadalje objavljivati na posebnom blogu pod imenom Azziella Beauty Blog (vrlo kreativno, zar ne).


A zašto? Kao što je Goran Navojec dao stvarno opširan odgovor na pitanje zašto ime filma Visoka modna napetost na ovoljetnoj pulskoj premijeri - A zašto ne? Ja ipak neću biti toliko cool pa ću napisati svoje razloge :D (i ne, uopće se ne stavljam na razinu Gorana Navojeca, lol, nego nam je A zašto ne? postalo nešto kad smo si sprdljivi (uz još pokoji filmski biser iz istog filma koji su nam također postali nešto kad smo si sprdljivi)). Odlutala sam :D.

Ok, nakon nešto više od godinu dana pisanja ovog bloga, koji je započeo kao svaštara i bio takav do sada, shvatila sam da bloganje nije samo prolazna zanimacija. Kako pišem o previše tema imam osjećaj da mi je blog tematski raštrkan. Nije niti beauty, niti lifestyle, niti osobni već skroz nedefiniran, a time ne može definirati niti ljude koji će ga čitati. Smatram da mnogi ljudi čitaju samo beuaty teme (jer to vidim po statistikama) dok se moje baljezgarije slabije čitaju. Upravo i zato što volim tipkati o kozmetici, željela sam odvojiti tu temu i imati prostor samo za to te da svojim baljezgarijama ne odbijam ljude koji čitaju beauty dio (ili obrnuto :D). Slušajući neka blog predavanja na netu, shvatila sam da previše tema radi problemčiće što se tiče čitatelja, što je i logično i ima smisla.

Azziella Beauty Blog ću pisati kao što sam do sada pisala beauty dio na ovom blogu, uz par koraka dalje. Mislim da je vrijeme da počnem stavljati i neke makeup lookove :). Ovaj blog će ostati kakav jest bez beauty dijela, ali i za njega planiram neke stvari koje bi ljude mogle zanimati više od mog dosadnog života :D


Sve postove ću linkati na svoju

tako da ju možete 'polajkati' i tamo pratiti nove postove :D.


Nadam se da ćete mi se pridružiti na novom blogu! Puno vam hvala na dosadašnjem čitanju :*

Usput, objavila sam novi post, nastavak minirecenzija ovoljetnih proizvoda (dekorativa i kupaonska potrošna roba), a možete ga pročitati OVDJE.

2 komentara:

Thank you for commenting! I really appreciate it!