3. ruj 2013.

[cro] Rezultati prvog blogorođendanskog darivanja


Pozdrav ljudovi!

Večeras vam donosim rezultate darivanja povodom prvog rođendana svog bloga, a ujedno i prvog darivanja koje sam organizirala.


Želim zahvaliti sudionicama na sudjelovanju i žao mi je što nisam mogla osigurati više nagrada radi cijena dostave (znate kako je :/), ali obećajem da će u budućnosti biti još darivanja i vrlo vjerojatno da će biti nakita i u njima.

Izvukla sam prijavljene i pročešljala komentare te zbrojila sve koji su objavljeni do 14.8, kako sam objasnila u postu o darivanju. Svaka od prijavljenih do 31.8. je dobila jedan unos + još jedan unos za bar jedan komentar do 14.8. + dodatni unosi ovisno o broju komentara do 14.8. Komentare u prijavama nisam računala. Evo kako to izgleda:


Sudionice sam upisivala po redoslijedu prijava skupa s dodatnim unosima, odmah ispod. Dodatne unose sam posvijetlila. Pored imena možete vidjeti brojeve u zagradama - to su brojevi komentara koje ste ostavili od 14.8.2012. do 14.8.2013. Naravno, prihvaćam mogućnost da sam nešto krivo pobrojala, ali mislim da nema prostora za bitne pogreške, pogotovo kod vas s puno komentara jer sve piše i u widgetu desno od teksta :D. Svoje rezultate sam usporedila s njime.

A sad sretna dobitnica!

Bila sam jako uzbuđena dok sam gurala pointer na Generate randomizera, moram vam priznati :D. Nakon dubokog uzdaha i klika dobila sam dobitnicu ove nagrade:


A dobitnica je...


Nail Crazy!! 
Koja je ujedno i moja top komentatorica! Čestitke NC i puno hvala što se družiš samnom, komentiraš i posjećuješ moj blog :*

NC ću tokom večeri poslati mail s obavijesti. 

Hvala vam još jednom na sudjelovanju, a više od toga, na tome što posjećujete moj blog za kog sam mislila da neće doživjeti ni mjesec dana, a kamoli godinu (i ne namjeravam stati!), čitate moje često predugačke postove (svjesna sam toga, ali ne mogu si pomoći :Đ) i komentirate. Svaki komentar mi puno znači <3.

Šaljem svima veliki :*

Broj komentara: 12:

  1. Čestitam! Ja sam već i zaboravila na tvoje darivanje :)) I vidim da nisam loša, 27 komentara, ma bilo bi i više da nisam bila na moru ovaj mjesec, kažem ti ja :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LOL! I ja sam skroz zakazala pa sad nadoknađujem. Slabo sam stigla ovog ljeta pratiti blogove. Često sam samo pregledavala preko moba s kog je teško tipkati.

      Izbriši
  2. bravo žana! a što si ti zaboravila blogobebu i ne svraćaš na bebin blog aaaa? a što te nema aaaaaa?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako misliš na mene... :D, skroz sam se prebacila na Bloglovin' i vidjeh da si mi ti zapela u GFC-u, tj. valjda sam zaboravila tvoj blog prebaciti i u Bloglovin' :( Ispravih tu pogrešku! Ako pak misliš na Žanu, ne bum se štela mešati :D

      Izbriši
  3. A bilo je tako blizu!!! :))) Čestitam Žani, dobila je stvarno prekrasan komad nakita, sigurna sam da će ga s užitkom nositi!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme super, na ovo sam već bila i zaboravila, hvala :*

    OdgovoriIzbriši
  5. čestitke pobjednici. :) ja svakako navratim na tvoj blog! :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!