3. srp 2013.

[cro] Random post - Is it here? Is it??

In Croatian only!

Tri odgovora (kronološki):

1. 'stigla' Europa
2. GFC je i dalje na mom blogu
3. ne, rezultati ispita od prošlog ponedjeljka još nisu stigli

disklejmer: ovo nisu rezultati mog ispita

Ok, ajmo na ispit jer mi je to ipak najvažnije od ove tri 'hot' stvari zadnjih dana. Svaki dan (više puta) pregledavala sam i oglasnu ploču, i svoj privatni studentski account gdje su mi ocjene i gdje prijavljujem ispite, i službeni e-mail sandučić za svaki slučaj. Nakon par dana čekanja počne vas kopkati... Jesam li napisala za dovoljan ili za dobar? Imam li šanse izvući i četvorku? Jesam li nešto žešće kiksnula pa nisam ni prošla? Čovjeku se svašta mota. Zatim, idu dani, meni se bliže drugi ispiti, učim teoriju za ovaj za kog ne znam ni kakva je situacija, skripta me doslovno ubija u pojam jer je zbrljana, stvari se ponavljaju, odgovori na određene stvari s početka morate kopati u sredini i na kraju.. Ma da ne spominjem. Kastrirani mačak se tjera već 4 mjeseca, dere mi se kao magarac i uopće ga nije briga za ikoga i išta. Lansirala bih ga na Jupiter najradije. Živci su mi zaista ispiljeni stresom i njegovim deranjem i zapišavanjem.


I tako, mail sinoć nisam mogla provjeriti jer je bio down. Pokušala dva puta. Maloprije sam otišla poslati mail profki da ću doći na usmeni u četvrtak iako nema rezultata (mislim, imam kasnije dva ispita...) i nađem mail poslan sinoć da je usmeni bio DANAS u četiri. Hvala lijepa.


Ništa više neću reći. Ne da mi se. No dobro, profka je fleksibilna i sigurna sam da ću se s njom dogovoriti za četvrtak (osim ako ne bude čitala mailove). I to je onako... samo večer prije. Svi to možemo vidjeti na vrijeme ako rifrešamo mailove 8 dana svakih sat vremena. Primjer s Ekonomskog u Puli, lik je stavio rezultate ispita u 16 h i rekao da se ispiti mogu pogledati do 17 h. Za one iz Pazina nema sreće ako nemaju ništa manje od teleportera.


No dobro, da ne bude sve grintavo i mrzovoljno (čak neću stavljati onu grintavu mačku o kojoj navodno snimaju film), ajmo na vedrije teme! Čak su i slova vedra, a što je vedrije od vedrog neba.

Jučer me razveselila Melita s bloga Coffee Break utješnom nagradom zato što sam mrvicu zakasnila, a opet imala točnih 100 000 uhvaćenih klikova u njenoj nagradnoj igrici. Zaista mi je baš trebalo u ovom nervoznom vremenu, a i sad sam se sva nekako provedrila čim sam počela pisati ovaj dio. Hvala Melita :*


Sinoć sam čačkala po statistikama na svom lakičarskom blogu i gledala što se googlalo zadnje vrijeme. Sve vezano uz lakove, boring boring...


...pa pohovana piletina. Super :D.

Umalo zaboravih, prošli tjedan baš na dan ispita (kog sam prošla) mi je stigao lakić sa stranice Born Pretty Store. Imali su nagradnu igru u kojoj su poklanjali 200 holo lakića za 200 najbrižih koji će staviti njihovu reklamu na blog ili na forume. Posrećilo mi se, a odabrala sam ovaj srebrni i zaista je divan. No, vidim da mu je stara cijena skoro 13$ :eek: za bočicu koja je toliko mala da mi ju je čudno držati :/. No, bit će swatchevi na blogu kad prođu ovi problemi. Sad si mažem samo nešto neupadljivo radi faxa. Ne želim se isticati. Trenutno imam jedan nude Golden Rose i sloj tog holo laka preko. Stvarno da poseban touch.

Prošli tjedan mi se nos strašno osuo. Doživjela sam blagi šok kad sam se vratila sa spomenutog prođenog ispita i vidjela da su mi prištići koje sam kao sanirala ponovo izrasli. Drugi dan ih je bilo valjda tri puta više. Na ostatku lica je bilo nekoliko tih sitnih dosadnjakovića, ali po nosu cijela vojska. Nos mi je bio crven kao u pijanca. Stres mi izlazi na nos, ali bolje i to nego na želudac. Prestala sam ga mazati kremom i sad izgleda puno bolje. Bar nema podmladaka.


I to je to, drage moje čitateljice koje gnjavim frustracijama :D. Bolje je čitati o tuđima nego misliti na svoje, mislim ja i tješim se da ću biti zabavna :D.

Ćao!

Ostavljam vam pjesmicu za kraj:



Broj komentara: 17:

  1. Nemoj mi ništa o ispitima, ja sam luuuda, i ovo malo jada od noktiju sam pogrizla, kožicu okolo izmasakrirala, napravila si krastice po nogama od čohanja i tako to, živio studentski život :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moji nokti su živi, srećom :D Eveline ih očvrsnuo, ali mi se kožica okolo nekako posušila, od stresa i pisanja :D. Ma sve bi bilo puno podnošljivije da nema ovakvih dodatnih stresova. Kad znaš što moraš i koliko imaš vremena je ok, a ne kad se pritom još moraš živcirati radi toga što imaš usmeni a nemaš termin...

      Izbriši
    2. Kad smo kod noktiju, jel to koristiš onaj Eveline 8 u 1? Ja sam razmišljala da ga kupim pa sam vidjela da ima formaldehid, a čitala sam da je nekima uništio nokte, pa me malo strah to kupiti

      Izbriši
    3. I ja sam se uplašila toga što je nekima loše djelovao. Sestrična mi je preporučila onaj rozi (sos mislim) jer je njoj 8in1 uništio nokte. Provela sam dobrih deset min pred stalažom u DMu i ipak uzela 8in1. Kako mi nokti nisu bili u jako lošem stanju, rezultati su mi se pokazali već nakon par dana. Sad su mi zaista čvrsti i izrasli su mi dugi dugi nakon više mjeseci pucanja. Morala sam ih skratiti. Nakon ture tretiranja stavljam ga povremeno, ne baš prečesto. Kad osjetim potrebu :D. Stavim jedan sloj pa drugi samo na izrast. Inače, meni su reagirali na taj sastojak. Stavila sam odjednom dva sloja i toliko su me boljeli da sam imala filing kao da mi se drobe u vratima. Mislim da ako se pridržavamo uputstva za upotrebu ne bi trebalo imati posljedice tog sastojka. Držim se mjere u svemu :D.

      Izbriši
    4. Hmm, vidjet cu onda jos. Moji nokti su jako tanki i osjetljivi, znam jer kad sam davno u proslosti isla na geliranje taj me proces bolio vise nego kad idem popravljati zub! Zbog toga sam prestala sa tim egzibicijama a i sva sreca pa mi se to vise ne svida :) znam da Eveline ina hrpu tih lakova, pa cu malo jos pogledati :)

      Izbriši
    5. Evo što kaže na kutiji Eveline 8u1:

      Maksimalno učvršćuje i stimulira rast nokta. Poboljšava njegovu elsastičnost čineći ga otpornim na mehaničke ozljede. Štiti od lomljenja i listanja. Pomaže oštećenim i mat noktima pri obnavljanju glatke površine i sjaja. Nakon 10 dana primjene svi vaši problemi s notkima nestaju. Preporuča se za njegu noktiju nakon uklanjanja gela i umjetnih noktiju.

      Baš zbog toga što nokti smekšaju nakon skidanja umjetnih nikad nisam dva puta razmišljala da ih stavim :(

      Izbriši
    6. Ovaj Blogger me ubija u pojam pomalo. Nova fora mu je da mi ne objavi komentar.
      Natipkala sam što piše na kutiji Eveline 8u1. Ukratko, za jačanje, rast, sjaj, elastičnost noktiju, budu otporniji na mehaničke ozljede. I ono bitno: preporuča se nakon skidanja gela i umjetnih noktriju.

      :)

      Izbriši
  2. Stresno je bilo i važno da si prošla. Čestitam :)))

    A fotke su genijalne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, sad još i drugi dio :D

      I hvala za fotke :D. Nekako me uveseljava takav tupast humor :D

      Izbriši
    2. Hehe e pa bas si zabavna :D Najprije mi je bas zao sto si kasno pogledala mail ali drzim fige da sredis termin i uspjesno napravis usmeni. Hvala bogu moji ispiti su vec iza mene pa ne trebam vise kroz to prolaziti :)

      Izbriši
    3. Hvala, drago mi je :D
      Sredit će se nešto sigurno. Dobra je profka. Idem sutra nadobudno bez dogovora pa što bude :D
      Eto, ja se bližim pomalo kraju. Mogu ga osjetiti, ali samo mirisom :D

      Izbriši
  3. odvaljujem se na fotke hahahahah :D

    OdgovoriIzbriši
  4. sve pet, bitno da ti nije dosadno ;)
    super fotke <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikad mi nije dosadno :/ Ne znam što je dosada. Uvijek si nađem neku zabavicu.
      Hvala :)))

      Izbriši
  5. hahahahahahahahahahaha da pohovana piletina, pa ovo je vrh vrhova!!!!!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D
      Joj, što sam sve nalazila u statistikama dok sam još to redovito pratila. Imala sam masovno guglanje najlonki prošlu jesen, a najčudnije je bilo nešto tipa 'najlonke ispod hlača 2012'.

      Ovaj blogger je poludio. Sad sam tvoj komentar slučajno vidjela u neželjenim porukama o.O, a da bude još bizarnije, tamo sam našla i dva svoja komentara. Zašto me moj vlastiti blog tretira kao smeće! :cry:

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!