15. lip 2013.

[cro] Najdraži YouTube kanali

In Croatian only!

Hello hello!

Mislim da je vrijeme da vam pokažem YouTube kanale koje dugo pratim i koje najradije gledam. "Zakačila" sam se za YT u svibnju prošle godine kada mi je pregorila TV (još uvijek je u kvaru btw :D), a kako mi je bila navika baciti oko na tv prije spavanja, posegnula sam za mobitelom, tj. YT aplikacijom koja je došla instalirana na njemu, a koju nisam prije koristila. U tražilicu sam ukucala nešto tipa kako doma izravnati kosu (na engleskom, naravno) te tako naišla na kanal kojeg ćete vidjeti red ispod:




Beauty youtuber - tu se nema što objašnjavati :D. Jako je simpatična i pratila sam sve što je 'izbacivala', ali sam ju 'zapustila'. U biti, dugo vremena sam jedva i gledala videe iz pretplata jer sam se zasitila. Sad sam ponovo na YT, čistim si listu kanala koje pratim (imam ih preko 400 jer sam se bjesomučno subala svemu i svakome), a moj prvi kanal kojeg sam počela pratiti ostaje na listi i s guštom ću nadoknaditi što sam propustila. Svakako provjerite :)




Beauty youtuber. Ona mi je baš super. Video uratci su joj odlično napravljeni i gušt ih je gledati. Kod nje mi se najviše sviđa, osim humora, to što ima petlje napraviti 'reportažu' u dućanu, a njeni pohodi na sniženja su mi trenutno naj :D. Ukoliko niste, provjerite. Mislim da nećete požaliti.




Beauty youtuber. Mislim da sam propustila možda par njenih videa. Sve gledam što izbaci i što je snimala prije nego sam ju počela pratiti. Na mom popisu je već skoro godinu dana i zaista volim njen kanal, čak iako pokazuje mnogo toga što je ovdje nedostupno. Šteta što ne snima toliko.




Beauty youtuber, uglavnom :). Njezin kanal je mali u osnosu na 'krupne ribe', makar da ja imam kanal i da sam blizu tisuću subscribera, osjećala bih se kao queen of the world. Kod nje nećete naći tutorijale ili vrhunski montirane ušminkane video uratke ili pak puno shoppinga. Ona je više kao ženska iz susjedstva, 'obična' kao i većina nas. Meni jako simpatična :).





Mislim da svi znate tko je ovo :D. Iako imam periode kad ga stavim na pauzu, vraćam mu se i nadoknađujem propušteno. "Narastao" je u ovih godinu dana koliko pratim njegov kanal. Sa nekih tristotinjak tisuća pretplatnika došao je gotovo do milijuna. Well done :)





Beauty youtuber. Trenutno je "teška" pol milijuna subscribera. Kod nje se može naći mnogo tutoriala, ako vas zanima. Inače, ako ne znate slučajno, živi u Švicarskoj i sviđa mi se jer pokazuje više proizvoda koji su dobavljivi ovdje nego kod američkih youtubera i njihove sile (pogotovo jeftinih) proizvoda :D





Beauty youtuber. Ok, vjerujem da je vrlo dobro poznata u našim krugovima. Snima na engleskom i hrvatskom i radi ooodlične lookove, pogotovo iz njene rubrike Halloween lookova. Skidam joj kapu. Ima nešto preko pet i pol tisuća subscribera i svakako zaslužuje puno puno više.





Vjerujem da i nju znate... Jedna od "naših" beauty yt/bloggerica. Pratim ju od samih početaka svog dolaska na youtube i draga mi je. Kod nje možete naći recenzije, tutorijale, mjesečne favorite itd.





Još jedna od "manjih" američkih beauty youtuberica. Meni je ona baš simpatična jer ima pomalo čudan smisao za humor. Inače je jako draga i ima odličnu komunikaciju s 'gledateljstvom', što je plus. Simpatično mi je kako bacaka stvari i radi buku dok se macka pred kamerom. Ja sam sva nježna i obzirna prema stvarima :D.





Pixi sestre znate, pa ne moram pričati :D. Kanal im je zaista super i potpuno su zaslužile toliku popularnost.





Njezin bivši kanal Martina makeup sam pratila otkad sam počela pratiti kanale na YT, a kao što vjerojatno znate, od Nove godine se prebacila na Beauty&Mess blog i istoimeni kanal. Ona snima za B&M tako da samo nju i ističem. Provjerite, ako niste, jer je draga i zna što govori :).





Mičem se s kozmetike... Jedna, pa vjerojatno i najdraža kulinarska stranica/kanal - Joy of Baking. Radila sam više kolača po njezinim receptima i nemam zamjerke. Sve je odlično objašnjeno, a simpatična Stephanie Jaworski je pravi tutor. Svakako provjerite!





Još jedna kulinarka - Laura Vitale. Njezini video-recepti su dinamičniji od recepata Joy of Baking (više volim način JoB-a, moram priznati), a ona je prava glasna Talijanka :D. Za razliku od JoB-a, koji je usmjeren na deserte, Laura kuha sve. Provjerite jer ima jako dobrih recepata :).





Ako vas zanima izrada domaćih prirodnih sapuna, pogledajte. Bonnie, ženska koja ih izrađuje, je zaista super i gušt ju je gledati kako stvara svoje sapune. Dosta sam posjećivala njezin kanal kad su me udarili prirodni sapuni u glavu, tj. ideja o izradi sapuna. Sad to ne smijem ni gledati da se opet ne navučem jer se time trenutno ne mogu baviti, ali želja je i dalje tu. To ću si ostvariti kad tad :).





Kako da objasnim Jennin rad? :D Ako volite priglupi humor, check it out :D. Ako ništa drugo, isplati se gledati ovog psa, koji zaslužuje svoj zasebni kanal. Mislim da bi mu gledanost bila čak veća od Jennine :D





I još jedan 'humorni' kanal =3. Iako moram priznati da ga zadnjih mjeseci (pa vjerojatno i pola godine) ne gledam jer se skroz pokvario. Stari uratci su mu cool i vrijedi ih pogledati.


Pratite li neke od ovih kanala i imate li što za dodati? :D

Broj komentara: 10:

  1. pa moram priznati da ne znam za ove...nekako mi se ne da navlačiti još i na youtube... i ovo bloganje mi skroz izaziva ovisnost:) ali istražit ću i to jednog dana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se najprije navukla na youtube pa onda na blogove :)

      Izbriši
  2. I ja sam se prvo navukla na you tube pa tek onda na blogove :) Od ovih što ti pratiš pratim Pixiwoo, Jennu Marbles,Gossa i Misschievous. Meni je osobno najdraža Lisa Eldridge a od hrpetine na koju sam se pretplaćena izdvojila bih Tanyu Burr, Dulce Candy, Camilu Coelho, Jessicu Harlow, anneorshine - super diy stvarčice, leaf tv - imaju zanimljive i kratke videe...ugl, njih najčešće pratim, ostale samo ponekad :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od ovih koje si spomenula ne znam annie i Camilu. Ostale katkad pogledam :D. Ne može čovjek sve stići :/

      Izbriši
  3. neke sam gledala, ali odustala, nemam baš toliko vremena... ali blogovi su mi još uvijek intereantniji od video uradaka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, ja kombiniram :D. Mada nisam zaista dugo youtubeala. Za sve dođe do zasićenja pa se treba malo odmoriti..

      Izbriši
  4. Bookmarkovala sam ovaj post. Neke od ovih pratim, a za neke prvi put cula. Cim ugrabim malo vremena, bacam se na gledanje :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Od tvojih pratim Pixiwoo,Smashin, Martinu i Gossa! Preporucam ti Essie Button, ona mi je najdraza <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bacila sam oko na nju i pretplatila se. Čini se ok :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!