10. lip 2013.

[cro/eng] Golden Rose Paris nail lacquer in shade 122 - swatches

Read in English HERE!

Hello hello!

Ovaj lak sam vam nedavno pokazala u jednom od svojih 'New in' postova.
Golden Rose Paris u nijansi 122 je vrlo tamni, toliko da izgleda crno, crveno-ljubičasti lak za nokte. Doista izgleda crno, ali kad ga prislonite uz pravu crnu boju vidite da ipak nije crn. To ćete još bolje vidjeti dolje na swatchu jednog sloja laka gdje se vidi da se očito radi o laku boje tamne krvi.
Lak sam dobila od svog dragog momka, koji poštuje moju ljubav prema lakovima i uvijek rado sluša moje entuzijastične govorancije o njima, brendovima, bojama, razmišljanjima... :D.

No, hajdemo na swatcheve!


Swatchevi
(sve fotografije su fotkane na dnevnom svjetlu)

Na iduće dvije fotografije možete vidjeti kako lak izgleda s jednim i dva sloja na noktima. Treći sloj nije bilo potrebe stavljati jer lak vrlo dobro prekriva u dva sloja.


 

Jedan sloj laka se ne može ravnomjerno nanijeti nego se neki dijelovi obojaju debljim slojem laka pa izgledaju tamnije uodnosu na druge. Lak djeluje želeasto, a i osjećaj kod povlačenja četkice i razvlačenja laka po noktu jest da on ne klizi posve glatko po noktu nego imam osjećaj kao da nanosim boju za staklo (ako ste kad probali bojiti staklo transparentnom bojom za staklo) - meni se tako čini. Drugi sloj posve pokriva nokat dajući duboku boju, a iako se čini da je ostavio deblje slojeve, to se sušenjem sve 'ispegla', a na noktima ostaje vrlo sjajna staklasta duboka boja vrlo tamne krvi.

Ovaj lak mi se jako sviđa - ne samo zato što volim tamne lakove, nego zato što nikad nisam imala nijansu kao što je ova. Baš je prava vamp boja.




A sad vas prepuštam fotkama svojih staklastih noktiju :D.


 



Golden Rose lakove u Rijeci možete kupiti u Golden Rose dućanu u prizemlju Robne kuće RI (iznad stepenica prema DM-u). Za druge gradove zaista ne znam...



Količina laka: 11 ml

Cijena: 15 kn
 













Hvala na čitanju!

Kako vam se sviđa ova nijansa? :) Volite li tamne lakove?



Broj komentara: 9:

  1. Bas je dobar, volim ovakve nijanse!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Sjaji se kao i onaj divni Miss Sporty kojeg sam vidjela kod tebe. Odmah sam ga sejvala u WL :)

      Izbriši
  2. Odlišno ti stoji a i nokti su ti predivni!

    OdgovoriIzbriši
  3. divan je lak, no posebno mi se sviđaju tvoji nokti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) Napokon su uspjeli izrasti nakon tretiranja Eveline čudesnim lakom :))

      Izbriši
  4. Stvarno predivna, vamp boja! I kak se divno presijavaju i sjaje!!
    A još mi se više sviđa što čitaš Dylana Doga, pa ja njega obožavam!!! Fora mi je na moru na kiosku kupiti 3 izdanja za nekih 20 kn i onda progutati 3 stripa u pola sata, pa se dalje dosađivati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ful se sjaji :D.
      Joj, Dylan je zakon :D. Moram priznati da ga već jako dugo nisam kupila, ali sjetim ga se najčešće ljeti. Onda mi je gušt imati snop brojeva koje sam propustila. I to što kažeš, super su mi ta pakiranja od tri. Sad kako dugo nisam kupila, neću imati dupliće :D.
      Jednom prilikom sam ih u Zgu pokraj SC-a kupila od nekog barbe za 5 kn/kom. To je bila dobra prilika.

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!