10. svi 2013.

[cro/eng] Flormar Super Neon Colors num. N004 - swatches

English version is below

Hello everyone!

Imam jedan lakić kojeg sam dobila na poklon prije pola godine i red je da i njega pokažem. Radi se o Flormar Super Neon Colors u nijansi N004. Koliko je zaista neon ne mogu suditi, ali meni ovako laički nema ni N od neona :D. Radi se o prljavo narančastoj boji, koja mi je sama po sebi dobra. Sviđa mi se, ali lak je zaista čudan, što možete vidjeti na iduće tri fotke gdje sam pokazala kako izgleda s jednim, dva, tri i četiri sloja.

fotografirano na suncu / photographed on the sun

Kao što vidite, proziran je čak i s četiri sloja. Nije da patim od toga da se ništa ne smije vidjeti kroz lak, ali ovo je zaista previše.

fotografirano u hladu / photographed in the shade

Kako sam ovaj lak dobila na poklon, ne mogu vam dati informacije o cijeni i mjestima koji ga prodaju. Neon Flormar liniju nisam nigdje vidjela pa ne želim nagađati. Nije da je nije bilo na tim mjestima, nego ne pamtim da sam to vidjela jer sam uglavnom samo gledala supermatte ili supershine lakove.

Količina laka kojeg dobijete je 11 ml.

Ovaj lak nisam nikad nosila samog jer je nenosiv, ali se može kombinirati s drugim lakovima. Na idućim slikama možete vidjeti kako izgleda premazan preko nekih drugih lakova:

Golden Rose Charming Classics 58
Catrice  820 Pimp My Shrimp
Rapsodi Pacific 02
Gabrini Elegant 330
Flormar Supershine 25

Navedenim redoslijedom su i slike postavljene.


Kao što vidite, da se lijepo iskoristiti. Znam da je ovaj problem samo do ove nijanse (možda nije jedina s problemom), jer sam vidjela na internetu swatcheve nekih lakova iz ove linije koje su bile normalne gustoće.

Ovaj lak mi je jedan od onih wtf, tj. da sam njega prvog isprobala od Flormara, ne znam bi li kupovala više njihove lakove. Sva sreća što nisam :).

Lijepo vas pozdravljam!

°°°°

Hello everyone!

I have one nail polish for some time and I figured it is time to show it. It is Flormar Super Neon Colors nail enamel in shade N004. It is dirty orange color and I don't think it is neon at all.
This is the only polish from this line that I own and it's quite weird one. I'm sure you can understand why if you look at swatching pictures on which you can see how it looks like with one, two, three and four coats.

I didn't wear this polish because it is very sheer.. I wore it with some other polishes. You can see how it looks like with other polishes on pictures below swatching pictures. Shown polishes are:

Golden Rose Charming Classics 58
Catrice  820 Pimp My Shrimp
Rapsodi Pacific 02
Gabrini Elegant 330
Flormar Supershine 25

The amount of polish you get is 11 ml, 0.37 fl.oz.

Thank you for stopping by!

Broj komentara: 14:

  1. Imam 2 laka iz ove linije i jedan mi je ok a jednom trebaju 4 sloja za potpunu prekrivenost :/ lijepo se iskoristi, ja sam svoj zeleni koji mi pravi problem iskoristila za water marble i odlično je ispao :DD kod nas koštaju marku-dvije, zavisi kako gdje ugl nigdje nisu skuplji od 12 kn a inače su oko 8 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš vidiš... mogla bih probati napraviti tako nešto. Ovdje su uglavnom Flormar lakovi po 15 kn. Skupi su u odnosu na vas ali opet povoljniji od drugih :D. Catrice je 20, a meni su bolji Flormar.

      Izbriši
    2. kod nas su catrice isto tako oko 20kn, u mojim očima su srednjeg cjenovnog ranga jer znam da chanel nije ništa bolji od flormara bar što se lakova tiče... ne znam, ja nikad ne bih mogla dati više od 10KM (40kn) za lak jer nema šanse da će mi taj skuplji izdržati duže na noktima od ovih jeftinijih a i svakako mi ne stoje na noktima duže od par dana pa mislim da se ne isplati :D

      Izbriši
    3. moj najskuplji lak je od 6,50 €, a najvise imam Turaka od 8-15 kn :D. nemam previse zelje davati za lakove vise od cijene Catrice laka, osim ako bas hocu probati taj brend. Npr. jako rado bih probala China Glaze i ima ih po 40-tak ali ne u mom gradu.
      Jednom kad svratim u Bosnu ili Srbiju vec vidim da cu se vratiti s cijelim koferom Flormara :D

      Izbriši
  2. Moram priznati da je daleko lepsi kad ga ne mazes samostalno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super skitles manikura <3
    flormar ima, baš poput svakog branda, lakove koji su fenomenalni i one koji su promašaji, ništa čudno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš :D. Jedan njihov lak kojeg imam mi je među par najdražih lakova ikad :)

      Izbriši
  4. joj sad kad sam vidjela ovo moram ić nalakirat nokte, ulalala. ugl, čudna stvar, iako meni ne izgleda loše ni samostalno ali da se ovako transformira kad ga nanosiš s još nečim, dobro je, iskoristivo je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, dobro dođe za dobivanje novih nijansi :D. Sad imam i žutonarančasti pa ga treba isprobati s njim.

      Izbriši
  5. Neon? Gdje? :D Sama boja mi se sviđa, volim žutu i sve nijanse žute, narančaste, itd.. Nisam probala još nijedan Flormar lak pa ne mogu usporediti, ali kod nekih brandova je skroz normalno da im je jedan lak savršen, a drugi baš niš koristi. Iako meni tu nema nikakve logike, al eto..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, ali opet ne kužim baš toliku razliku da je jedan savršen, a za drugi mogu reći "EEK!" :D. Nedavno sam kupila dva Sinful Colors laka i ispalo je baš tako, jedan odličan, a drugi EEK.

      Izbriši
  6. Love your nail polishes, these photos make me want to go nail polish shopping! :) x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you! It's happening to me too, all the time :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!