19. svi 2013.

[cro/eng] Essence Special Effect Topper shade 12 Holo topping, please! - swatches

Read in English HERE!

Pozdrav svima!

Nakon Flormar N004 laka za nokte imam još jedan kojeg sam fotografirala još prije mjesec dana, pa napokon da bude pokazan :)).


Radi se o prekrasnom Essence Special Effect Topper u nijansi 12 Holo topping, please! Ima vrlo sitne šljokice, a kad se osuši izgleda mat, što je super jer možete odabrati kako ćete ga nositi. Sušenje mu je brzo, a skidanje nešto teže, naravno, kao i kod svakih šljokica.


Količina laka koju dobijete je 8 ml. Cijena mu je oko 16 kuna, a kupila sam ga u Kozmo drogeriji.

U nastavku ćete moći vidjeti kako izgleda sam na noktu s jednim, dva i tri sloja, a moći ćete vidjeti kako izgleda u kombinaciji s osam drugih lakova kao bazom.

na suncu/on sunlight

Prvi set lakova koje sam koristila kao bazu:

Catrice 820 Pimp My Shrimp
Gabrini Elegant 367
Golden Rose Rich Color 27
Collistar 36 Nero


Na iduće dvije fotografije možete vidjeti kako izgleda na spomenutim lakovima bez top coata:


A dalje možete vidjeti kako izgleda na istim lakovima s top coatom:


Drugi set lakova koje sam koristila kao bazu:

Golden Rose Charming Classics 07
Flormar Supeshine 10
Flormar Supermatte M128
Rapsodi Multivitamin 350


Na iduće dvije fotografije možete vidjeti kako izgleda namazan preko spomenutih lakova bez top coata.


A na iduće dvije fotografije kako izgleda s top coatom



Bilo mi je zabavno eksperimentirati. Meni se najviše sviđa u kombinaciji s Golden Rose Charming Classics 07, Flormar Supeshine 10, Flormar Supermatte M128 i Golden Rose Rich Color 27.  

A vama? :))

Užasno me nervira nokat na kažiprstu. Baš se stravično frče. Nije uvijek jednako problematičan. Nakon prošlomjesečne serije slika sam ih morala odrezati jer su u strašnom stanju. Jako se čudno listaju i pucaju, a čvrsti su sami po sebi, ali kao da im nedostaje elastičnosti. Malo ga savijem i izlista se. Uglavnom, prijetila sam im da ću nabaviti ono Eveline čudo za nokte pa su nešto manje 'pucljivi', a i kažiprst je sad u boljem stanju. Pa neka netko kaže da ucjene nisu dobre :D.

Broj komentara: 6:

  1. Joj meni se nokti strašno savijaju, ali nisu lomljivi i zato većinom budu ovalni. koristim flormar calcium booster i nail hardening kao bazu.
    a što se tiče ovog toppera, meni nije nešto zanimljiv jer volim krupnije šljokice ali priznajem da je lijep, pogotovo preko ovog nude laka u drugoj seriji što ti je na malom prstu :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ti pomaže kod uvijanja? Kad bih ga mogla nekako izravnati.. :(. Zadnje vrijeme je taj kažiprst stravičan. I kao mali se frče. Nije takav bio, majku mu njegovu :D. Mislila sam prvo probati onaj Eveline protiv listanja.
      Uzimam i Flormar u obzir. Volim njihove lakove.

      Izbriši
  2. Svidja mi se jedino kad ima podlogu ispod :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nekako sumnjam da ću ga nositi samog, osim možda u tri sloja, ali kad već tolko mažem, lakše mi ga je staviti jedan sloj preko nekog svijetlog laka.

      Izbriši
  3. Ajme ženo, ja bi tvoju kožicu oko nokta :D Čime je njeguješ?

    Često nosim kombinaciju tog toppera i tamnoljubičastog, Essie Luxedo, laka :D Ful mi se sviđa kako izgleda sa Catrice Pimp my shrimpom, pa mislim da će te iskopirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno :D

      Hvala ti :D Ničim posebnim ne tretiram kožicu oko noktiju. Samo mažem kremom, a kad mažem nokte Avonovom tekućinom za jačanje noktiju, namažem i okolo po kožici. Zapravo, nisam sigurna pomaže li ta tekućina za kožicu, ali malo sam razmišljala i u biti došla do toga da mi se i stanje kožice poboljšalo kad sam počela često stavljati tu Avonovu tekućinu. Nikad nisam imala nekih većih problema s njom, osim povremenih manjih isušivanja. Zimi je više suha kao i kad su mi ruke puno u vodi, pa onda samo jače nafilam kremom i kad ih maknem iz tih uvjeta na neko vrijeme, dođu k sebi.
      Prije fotkanja također nanesem tu tekućinu jer mi nakon nje izgleda mekano i sjajno, a da to nije onaj masni sjaj.
      Inače, mene muče, a to možeš vidjeti na fotkama, nekakve... zanoktice ili što su već. Nešto što je dio nokta jer je tvrdo i iskoči kao zanoktica. To navlažim pa odrežem, ali je nemoguće do kraja maknuti. Stalno mi se to nanovo radi i to na svim noktima.

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!