29. svi 2013.

[cro] New in #4 - lakovi :)

In Croatian only!

Pozdrav svima!

Imam par novih stvarčica pa sam odlučila da ih pokažem, tj. što ćete moći vidjeti na blogu.


Negdje pri početku mjeseca (nakon prošlog New in posta) našla sam se u DM-u u Tower Centru Rijeka, a tamo sam našla nekoliko Essence lakova iz kolekcije Season of Extremes (mislim da je bila aktualna prošlo proljeće) koji su bili u pola cijene, tj. po 5,45 kn. Na raspolaganju je bilo nekoliko nijansi, a sve su izgledale tako da su im pigmenti bili u općem kaosu :D. Odabrala sam nijansu 03 Pimp My Bright. Sad mi je, naravno, žao jer nisam uzela i jedan sivkasti mint, ali, iskreno, izgledali su mi sumnjivo :D. Još uvijek se taj pigment nije uspio izmiješati iako sam ga i mućkala i okretala. Lak je dosta rijedak, ali ja sam sasvim zadovoljna njime za 5 kn.

Zatim sam se ugodno iznenadila jer taj DM ima Catrice štand. Na njemu sam upikirala lak iz Revoltaire kolekcije koja je bila aktualna negdje na jesen, a ova bolesna nijansa (koju je teško uslikati) mi je odmah upala u oko. Nijansa se zove C01 Innocent Toxin, a boja je baš toksična i ima blagi plavkasti shimmer. Cijena mu je 20-tak kn.

Neki dan sam pohodila DM trgovine na Korzu u Rijeci u nadi da će imati prije spomenute Essence lakove na sniženju (ništa od toga) ili štogod drugo zanimljivo. To se nije dogodilo, ali napokon sam kupila ovo čudo od Eveline. Čitajući opise proizvoda odlučila sam da je ovaj, 8 in 1, za mene. Već drugi dan sam počela primijećivati da radi. Kad završim s tretmanom past će post pa da vidite kako je na mojim noktima djelovao :). Cijena mu je nešto ispod 20 kn.

Zatim sam svratila u Golden Rose u prizemlju RK Rijeka i upecala ovaj breskvasto rozi lak iz linije Care+Strong. Ima srebrnkaste šljokice i baš je nježan i divan. Radi se o nijansi 224, a cijena mu je 15 kn, mislim.

Momak zna za moju ljubav prema lakovima pa mi je uletio s još jednim novitetom. Radi se o Golden Rose laku iz Paris linije u nijansi 122. Ta nijansa je baš čudna za opisati. Izgleda kao topla crna unutra, a vani se vidi da ima crvene u sebi - no to se vidi i pri lakiranju. Izgleda kao jako tamna krv. Zaista jako lijepa boja laka! Nadam se da ću ga uspjeti prenijeti kako treba kad ga budem swatchala za blog. Cijena ovih Golden Rose lakova je 15 kn.

Jeste li probali neke od lakova iz Season of Extremes kolekcije by Essence? Utisci? :)

Broj komentara: 15:

  1. Imam jedan dupli nudać i skroz mi je ok, ostalo mi ga je možda za još jedno mazanje. općenito ta kolekcija season of extremes mi je bila tako bezveze ali eto upecala sam taj lak.
    još mi se svića GR rozi i duša me boli kad čujem koliko je para kod vas. al eto, kod nas su essence lakovi 3,55KM (oni C&G) , a to dođe isto oko 15kn

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A što ćeš.. Tješim se jer su npr. Flormar lakovi dalje od nas skuplji :D. Npr. na jednom blogu sam pročitala da su u Australiji 5$, znači duplo više nego u HR, a ženska još sretna jer su tako jeftini :D. Plaće su im onako.. tri puta veće valjda pa im je zaista jeftino onda :D.
      C&G lakovi su ovdje 13 i nešto kn. Mrvicu jeftinije nego kod vas. Gledala sam ih i u Trstu. Ne sjećam se točno cijene, ali bili su skuplji nego tu. Više od 2 eura mislim.

      Izbriši
  2. Ova GR nijansa mi se baš sviđa! Baš sam jučer bila na otvaranju DM-a u mom gradu (juhuu napokon) i vidjela da imaju skoro cijelu Catrice Revoltaire kolekciju i baš mi je zapeo za oko Innocent Toxin ali nekako me strah kako će mi stajati ta nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ste dobili DM. Volim DM :D
      Nisam uopće razmišljala kako će mi ovaj lak stajati. Zamislila sam da želim jedan žuto-zeleni za ljeto i planirala sam uzeti jedan takav od Essence C&G. Ovoga se sjećam sa slika na netu, ali ga uopće nisam tada doživjela. Zapalila sam se za njega čim mi je zasjao sa displaya u DMu :D. Kod nas je ta kolekcija bila probrana. Blago me kopka jer sam si možda trebala uzeti i jednu od paleta, ali... sjenila tako sporo trošim i imam dovoljno :/. Te palete su baš predivne.

      Izbriši
  3. isss ova je golden rose je divan!!

    OdgovoriIzbriši
  4. jako su lijepi,posebno Golden Rose iz Paris linije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. dobar ulov, jedva ih čekam vidjeti na noktima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Vrijeme nam je očajno pa ne znam kad će to biti :( Baš jedva čekam mazati nokte, a sad iskorištavam loše dane i liječim se ovim 8 in 1 :D

      Izbriši
  6. Krasni noviteti. Nijanse mi se baš sviđaju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :). Drago mi je što ti se sviđaju :))

      Izbriši
  7. Baš si se super ponovila!!!! Ovaj žuti mi je najnaj!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D To je moj prvi žuti lak. Baš mi je trebao jedan. Sad mi još treba i narančasti :D.

      Izbriši
    2. Ups, imam narančasti :D Treba mi kremasti narančasti :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!