8. svi 2013.

[cro] Cien dekorativna kozmetika - Lidl

In Croatian only

Pozdrav svima!

Otvorila sam novi Lidlov katalog i ostala paf! Znate onu njihovu kozmetičku marku Cien (sapuni, šamponi, dezići...), a od sutra, 9.5, pa do isteka zaliha u ponudi imaju i dekorativu iste marke. Što je najbolje, sve je po 13,99 kn! Poslužila sam se googlom i, koliko vidim, to je više-manje novotarija i u drugim zemljama.


Moram priznati da se do sada nisam zaustavljala pokraj njhove kozmetike. Probala sam njihove sapune i toliko su mi isušivali ruke kao da sam ih oprala njihovim W5 za pranje kupaone. Tako da, nažalost ponesena predrasudama, ostalo me nije interesiralo (skrušeno priznajem). Ovo što su sad izbacili me baš zainteresiralo pa mislim da bih mogla nešto upiknuti :D.




I što mislite? :D Hoćete li kupiti nešto?

Ja bih si rado uzela lak za nokte, ali ovako na prvu mi nisu baš napeti. Moram ih vidjeti uživo. Razmišljam da uzmem vodootpornu maskaru i puder ako bude dovoljno svijetlih nijansi na polici. Ivory mi je malo riskantan jer mi koža više ide na žućkasto (bar se ja tako vidim :D ), tako da ću morati razmisliti. Na kraju ću vjerojatno doći doma s lakom za nokte :D.

Nadam se da će svaki komad biti dobro upakiran i zaštićen od čeprkanja. 

Broj komentara: 11:

  1. neznam,nekako sam skeptik po pitanju nekih marki od njih. radije se drzim balee koju poznam nego nesto sto do sada nisam kupovala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim isprobavati, pogotovo 'jeftinjavu', ali eto, njihov sapun kojeg sam probala mi je bio očajan pa nisam dala šansu ničem drugom, što je malo bezveze, ali to što kažeš, radije se držim Balee. Još jedna stvar, ime mi isto može utjecati na to želim li nešto kupiti ili ne, a moram priznati upravo kod njih i kod Riala sam doživjela to da me baš ta imena pomalo odbijaju. Slično sam, ali ne baš posve, imala i s Aveom. Krajnje glupo, znam. Probala sam dva Aveo proizvoda koju su mi predobri oba. Rial me podjeća na deterdžent za rublje, a Cien na Cif i sredstva za čišćenje kamenca :(.
      No neću se više blamirati :D.

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Nadam se da ćeš stići uloviti :)) - a nadam se da ću i ja stići :D

      Izbriši
  3. bome zanimljivo. mama kupuje njihove gelove za tuširanje i onako, ni sim ni tamo su. a što se tiče dekorativne, skeptična sam poprilično, osobito jer je sve tako jako jeftino. ako probaš, javi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da, to ti bude uvijek na pameti kad vidis da je nesto ful jeftino :)) a pogle onaj elf :D. u usi su cijene dolar, dva, tri.. mada ja bih vise tome vjerovala jer mislim da amerikanci ipak ne gutaju svako sr ko mi :D. mozda sam u krivu...

      Izbriši
  4. joj meni,što mi blogovi rade - ovaj ljubičasti ruž sad mora biti moj (ako ostane još koji) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam znam, i meni 'bloganje' katkad šteti :D

      Izbriši
  5. nedavno sam probala njihov roll on anti-perspirant i zaljubila se totalno <3
    ako naletim na nešto, vjerojatno ću nešto i probati... premda mi boje izgledaju malo preklasično i dosadnjikavo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, premalo izbora :D Ja sam neki dan ipak radije kupila dva laka u DMu boja koje su mi bile na WL za ljeto.

      Izbriši
  6. Recenzije za vodootpornu maskaru su dobre, ostatak mi nekako nije zanimljiv. Sad sam baš vidjela, ovaj vikend su opet u ponudi za 13.99 kn.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!