15. tra 2013.

[cro] Tjedan 8-14.04.2013. + Peter Steele tribute


Hello ^^

Odlučila sam se na postove s tjednim što blogo pregledom, što pregledom mog dosadnog života :D. Još jedan način kako da dosađujem.

Prošli tjedan se može svesti na ovo: Spartacus - učenje - Dragon's Den - nokti - Dragon's Den - učenje - Spartacus - nokti - Dragon's Den - učenje - Dragon's Den. Između toga ugurano i čitanje blogova.


Bila sam i u šetnji i imala susret s poskokom (link). Malo sam generalčila po sobi (još ni približno gotova), a i ulovilo me u dnu leđa pa boli kad sjedim, ležim, stojim, hodam, sagibam se, okrećem... Ukratko, stalno. I nema naznaka da će proći :mad:

Zatoplilo je naglo, pa je sad sauna. Drago mi je, iako mrzim takve nagle prijelaze, ali neću se žaliti nakon tolikog prizivanja proljeća :D.

Kao što ste gore mogli pročitati, nagledala sam se serije Dragon's Den (Kanada), u kojoj poduzetnici traže investitore. Nešto slično kao američki Shark Tank. Zmajeve imate na youtubeu, cijele epizode :).
Odgledala sam ponovo drugu sezonu Spartacusa i započela novu, treću. U biti, već sam na šestoj ili sedmoj epizodi. Uskoro ću se baciti i na treću sezonu Game of Thronesa, ali moram prvo opet pogledati drugu da se prisjetim.

U ponedjeljak sam posijala 8 vrsta ljutih papričica pa ih bejbisitam i stalno hoće li što izaći, ali njima se još ne izlazi :(.

I to je to, moj megazabavni tjedan :D.

Dosta o meni. Ajmo malo o meni ;).

Objavila sam čak dva posta na ovom blogu, i to oba 'random': Mali 'random' i RBP #13 - Zmije... . Vrlo produktivan tjedan, nema što!
Na drugom sam blogu pak bila malo vrijednija pa sam objavila četiri posta:
- swatchevi Golden Rose Charming Classics 07 i manikuru s njim (sliku sam ovdje već pokazala)
- swatchevi Golden Rose Paris 89
- narančasto-ljubičasta manikura sa zelenom jabukom
- nijanse sive s malo boje nail art koja ljepše zvuči na engleskom "Shades of grey..." i namjerno sam odabrala to ime :D. I, iako sam čula puno lošeg o toj knjizi, želim pročitati i dalje. Moram.


I za kraj mala posveta Peteru Steelu :)

Pretpostavljam da vas to neće zanimati, ali moram radi sebe. Bio je frontman, vokal, basist, tekstopisac.. mog, mogu reći, najdražeg benda kojeg volim jako jako dugo - Type O Negative, a jučer je bila godišnjica njegove smrti (samim time i smrti benda). Glazba mi je jako bitna i puno utječe ne samo na raspoloženje nego i na kreativne tokove. Ne mogu ju olako shvatiti...
Željela sam staviti par pjesama, a to ću sada i učiniti :)
Uživajte!

4 komentara:

  1. Hahahaha...

    Ovo je tvoja mačka?
    Ma nema šanse da ti je dosadno.

    Famozna fotka!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ma nije to moja :D. Ta fotka asocira na mene :D

      Izbriši
  2. nadam se da križobolja prođe pa idući tjedan bude puuuuno bolji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, popusta pomalo :D. Sumnjam da će ovaj tjedan biti puno bolji, možda onaj nakon :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!