17. pro 2012.

RBP #12 - Plodine, Metro, Pevec...


Pozdrav svima :)

Usporila sam s pisanjem bloga jer sam bila u nekom fjakastom raspoloženju što se pisanja tiče, a zatim sam se uvalila u poslove oko Božića, pa nam je uskočio i obiteljski ručak i tako. Mic po mic i prošla je sredina mjeseca, a još nisam stigla objaviti reciklirane božićne ukrase.

Prošli tjedan me momak iznenadio i doputovao k meni na dva dana (iz Pule u Rijeku) da me odvede na pretpremijeru Hobita :cerek:. Karte su kupljene u zadnji čas jer nije znao hoće li moći doći radi tog vremena koje nas je mučilo prošli tjedan. Led i ljetne gume baš i ne idu skupa, a kod mene na brdu je zaista bilo dosta leda. No o Hobitu i kinu i tom danu ću u idućem postu.

Moj dragi momak mi je uz Hobita kao preuranjen božićni poklon na stol stavio i punjač za mobitel, jer mi ga je moja nestašna šumska maca pregrizla. Par dana sam koristila zakrpani kabel ali sam ga umirovila i nastavila puniti preko usb kabela jer mi je bilo preriskantno da mi tako zakrpan punjač ne skuri mob. A punjenje preko usb-a od 30-tak cm je zbilja naporno... No, momak se potrudio da me riješi te tlake :D.

Uz to, donio mi je i jedan paketić koji je upakiran i zabranjeno mi je da ga otvaram prije Božića :D te ga sad gledam i gledam i gledam i ne mogu prokljuviti što je to jer je mudro u kutiji :D.

Pohodili smo supermarkete jer oboje jako volimo provoditi vrijeme u njima (što mi je taaako veliko olakšanje da imam nekog takvog jer s obitelji je sve brzo-brzo). Počastio me jednim Flormar lakićem :cerek:. Praktički mi je naredio da si odaberem u Plodinama jer nisam planirala uzimati ništa dok malo ne istrošim ovo što sam nakupovala zadnje vrijeme.

Radi se o Flormar Supershine laku u nijasni 25.

Iako mi 'biserni' lakovi nisu prvi odabir, ovaj mi je jako jako lijep i ne radi onaj shell efekt koji mi se ne sviđa već je diskretan.

Kako jako volimo na dejtovima slagati puzzle, momak se opet isprsio i kupio dosta povoljne Clementoni puzzle u Plodinama od 1000 kom. Ove puzzle sam vidjela u zadnjem pohodu tamo i jako su mi se svidjele. Tako da imamo spremne puzzle za idući dejt koji će biti odmah nakon Božića. Cijena je 69 kn.

 Izvor 

Obišli smo i Pevec i Mimu i opet sam bila presretna jer nisam očekivala da će biti zainteresiran za gledanje namještaja :D. Nikad nismo pričali o namještaju te smo ustanovili da imamo isti ukus. Nije li to super :D.
U Plodinama imaju ogromnu količinu ukrasa za bor sortiranu po bojama. Cijene su neke ok, neke malo i previsoke, što se mene tiče. Nisam ništa kupila jer mi je sve izbiliza izgledalo nekako... kinesko :/. Odlučih se potruditi više oko handmade ukrasa.
Morala sam si uzeti neku sitnicu ipak pa sam si kupila ove rezače za keksie. Cijena ovoga je 8,90 kn ako se ne varam.


Nisam sigurna kako će to funkcionirati. Ne znam kako da ga operem jer se ne da rastaviti, tj. bojim se da bih ga pokvarila. Ah, vidjet ćemo.

U petak sam u Metrou napokon našla rezače za kekse u obliku čovječuljaka. Imaju mušku i žensku verziju i dobijete dva rezača, većeg i manjeg. Kao što vidite na slici, uzela sam mužjake. Veći rezač je dosta velik pa već vidim da ću više koristiti manji. Cijena je 9,90 kn, mislim. Nisam posve sigurna, ali mislim da je ispod 10 kuna.


Ravnalo je od 20 cm :).

I to je to :D.
Kako ste vi proveli zadnje dane? :)

4 komentara:

  1. ja sam sinoc isla gledati hobita :D uglavnom, cijeli prosli tjedan ucenje pa sad malo odmora :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kako ti se sviđa film? :D Ja sam baš uživala :)

      Izbriši
  2. blago tebi ;)
    super su mi ovi rezači za čovječuljke, moji su sitni pa mi idu na živce :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!