6. stu 2012.

RBP #6 - Flormar lakovi, vrijeme :D...

Lijep pozdrav želim :)

Vrijeme je za još jedan 'random' post, tj. post čiji je sadržaj skup temica koje ne bih inače objavila, a i nekih mojih razmišljanja i žalopojki (najčešće trkeljam od vremenu o.O). No... ovo je moj šesti po redu post tog tipa.

Pa da počnem.. :D

Jučer

Pola jučerašnjeg dana mi je bilo najprije za otići u onu sobu za vrištanje, o kojoj su nekoć nešto pisali/izvještavali u nekom od medija (nemam više pojma kojem), a zatim liječiti glavobolju. No, zaboravljeno jer je kasnije bilo dobro.
Bijah u Plodinama po par sitnica, a kako tamo postoji Flormar stalaža s lakovima (što sam posve zaboravila), morala sam stati ispred nje, oko nje, iza nje... Izbor je siromašan, ali ja bih si svejedno našla bar deset lakova (jer mi je kolekcija siromašna pošto ih nisam godinama kupovala do ovog ljeta, a vjerovali ili ne, masu sam ih bacila jer su bili zgusnuti, rastezljivi, ovakvi, onakvi). Iako sam si rekla da neću kupovati, a možda ako odlučim, da će to biti u gradu na normalnom mjestu gdje lakovi nisu otvarani, ali što da kažem.. Nisam se mogla suzdržati i opravdala sam se da sam se zbilja shitty osjećala do tad. So, zgrabila sam dva 'zdrava' laka.

I eto, ovo su moja dva nova jesenja Flormar laka :D


Možete očekivati swatcheve uskoro :), a ja sam ih naravno već isprobala i mogu reći da su pomiješali naljepnice na bočicama jer je supermatte sjajan, a supershine mat :D.

Sad razmišljam da mi treba jedan lijep svijetlije crveni s daškom smeđe u sebi :).


Vrijeme :/

Razmišljam da ćemo se otopiti od ovoliko vlage zadnjih dva mjeseca. S druge strane, bolje možda ovako jer bar nije hladno.
U ova dva mjeseca padalo je i vani i u kući. Ok, ne prokišnjava nam krov nego smo imali poplavu iz ventila novog bojlera i poplavu iz ventila starog bojlera - koja je napravila čuda pa nam sad pakreti iskaču. Već vidim kako ćemo početi padati preko tih parketa. Uz to, imali smo i puknuće cijevi vani. Uglavnom, veselje.

Stvarno mi je žao zbog one vremenske katastrofe koja se dogodila u NY i okolo, ali zbilja mi ne ide u glavu što ovi naši izigravaju s imenovanjem naših nevera? Ladislav? Ok, bilo je aktualno pa neka. Ali Marta?? OMG. Mislim da ćemo brzo istrošiti imena ovdje budemo li imenovali svaku buretinu koja vjerojatno po tim kriterijima zaslužuje svoje ime.


Čime se bavim...

...pripremam se za polaganje ispita. Vadim vježbe za predmet na kojeg izlazim krajem mjeseca i to ide tako prokleto sporo. Grrr! Usput si kao pozadinu vrtim Nedjeljom u 2. Uskoro sam gotova sa svim epizodama koje se mogu gledati na stranici HRTa, a onda ću se prebaciti na YT. Blažen Nu2. Super podloga.

...i polako radim na Nightmare Before Christmas tako da ovih dana objavljujem prvi post. Možda već danas.


Voćni kraj

Kupila sam si kaki voće u Plodinama. Bili su 7 kn/kg, a kaki obožavam. Iako, moram se požaliti da već dugo nisam vidjela ogromne narančasto-crvene kakije kakve mi je mama kupovala kad sam bila klinka.
I sad se sjećam situacije kad je tata pred koju godinu donio kakije iz nečijeg vrta. Dobio jer ti ljudi to nisu jeli ili tako nešto. Uglavnom, bili su mali i nisu bili dobro zreli. Naravno, tko će čekati da sazriju, a znam da moraju, ali svejedno.. Što će meni jedan kaki? :D. Trebam li reći da sam se skoro ugušila jer su mi se zdrvenila usta i grlo?
Kad već spominjem situaciju mogućeg gušenja voćem, dogodilo mi se to i s breskvom. Bila je to velika sočna breskva, a ja sam ju proždirala brzo jer mi se njen sok cijedio niz ruku prema laktu. U idućem momentu su mi oči skoro ispale dok sam lovila zrak. Zamišljam članak u Crnoj kronici: UGUŠILA SE BRESKVOM. Masnim slovima.

Masnim slovima završavam ovaj randomski post i pozdravljam vas do idućeg!

Broj komentara: 5:

  1. AA, jos jedan obozavalac Burtona!!
    Svi smo ponedeljak delili na pola..
    Inace supermat nije mat uopste :))
    Sad idem da guglam to kaki voce

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aa japanska jabuka..ja ovo obozavam kad je zeleno i kiiiiselo i samo tako i jedem

      Izbriši
    2. Nekako ga slabo pratim zadnjih godina :D, ali moram istaknuti Batman Returns kao jedan od mojih najdražih filmova - gledajuć na većinu života :)
      Znam da im supermat lak nije mat jer imam još jedan. A ovaj novi je još sjajniji :lol:
      Vidjela sam na jednom blogu da su Gabrini mat baš pravi mat bez zrna sjaja, ali nemam nijednog jer su mi dobavljivi jedino putem web shopa.
      Zeleni kaki?! KAko to itko može preživjeti :D. Ovi žuti koji nisu pravo sazrili mi umrtve usta skoro kao ono sredstvo kod zubara. Ja to volim prezrelo i slatko :D

      Izbriši
  2. Eto i mene upravo iz Plodina. I gle, nisam kupila nti jedan lak jer planiram sutra do ZTC-a, pa ću si tamo izabrati nekoliko novih. Istna je da je stalak totalno siromašan. Onaj na kukuljanovu puno bolje izgleda. A najzanimljivije je da sam i ja ta dva laka imla u rukama i na kraju odustala zbog ideje o ZTC-u

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznati da je ovaj put bilo bolje stanje u kukuljanskim Plodinama, za razliku od ljeta kad sam isto kupila dva laka. Ovaj put se bar lako našlo cijelih lakova, a onda je situacija bila naprosto jadna :(. Nisam bila u drugim Plodinama pa ne znam kako je tamo. U RK Rijeka u prizemlju me malo živcira osvjetljenje u tom dućanu. U Plodinama se bar dobro vide i zato sam se zakačila za ovog šljokičastog. Inače uvijek radije biram kremaste. Pod lošijim svjetlom bila bih ga zaobišla.
      Nisam još bila u ZTC-u.

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!