24. stu 2012.

Rapsodi Pacific Nail Polish - shades 02, 24


Pozdrav svima!

Večeras donosim prve utiske i swatcheve Rapsodi Pacific lakova za nokte u nijansama 02 i 24. Puni naziv lakova jest Rapsodi Pacific Vitamin E & Ceramider Nail Lacquer.

Kupila sam ih u web shopu Diva kozmetike, a o tome sam pisala ovdje.


02 - Swatchevi i utisci


S blicem:

Kao što vidite, dva sloja su dovoljna za prekrivanje. Lak se dobro razmazuje, a njegovo ravnomjerno nanošenje se može jednostavno postići. No, moram napisati jednu bitnu zamjerku. Na noktima nakon što su se napola osušili stvaraju se mjehurići. Nisam sigurna da li sam to ja uzrokovala (iako ne znam kako), mada sam istu večer isprobala i drugi Rapsodi Pacific koji to nije činio. 


Mjehurići se nisu pojavili na svim noktima, već na njih pola. Kritične nokte sam obrisala i namazala iznova te sam ih premazala slojem laka za brzo sušenje, no svejedno su se pojavili mjehurići, iako malčice manje vidljivi. Iz tog razloga nisam baš prezadovoljna ovim lakom, iako ima više pozitivnih karakteristika. Ne znam koliko ću moći prelaziti preko mjehurića :). Da li je to stvar samo ove nijanse ili samo te ture u proizvodnji, iskreno ne mogu ni pretpostaviti. Pozitivno je što drugi lak koji imam iz te linije ne stvara taj problem.


24 - Swatchevi i utisci

Slike bez blica pod umjetnim svjetlom:



Slike s blicem i pod umjetnim svjetlom:

Na dnevnom svjetlu:

Na zadnje dvije slike nokti imaju premaz lakom za brzo sušenje koji lagano pojačava sjaj. Šljokičasti nokat ima i sloj Orkide Olivia laka broj 631.

Kao što vidite, boja varira od osvijetljenja. Teško ga je uslikati. Rekla bih da je najmanje realan prikaz na fotkama s blicem pod umjetnim svjetlom, a najrealniji prikazi pod dnevnim te pod umjetnim na kojima izgleda roskasto (slike 2 i 3).

S ovim lakom nisam imala problema. Nanosi se lagano i ravnomjerno kao i prethodni, iako radi tipa boje i lakše. Ne stvara mjehuriće. Stoga sam vrlo zadovoljna.

-

Još malo o lakovima

Ovi lakovi dolaze u pakiranju od 12 ml, a cijena  im je oko 12 kn. Gdje ih možete kupiti osim u Diva kozmetici, na žalost ne znam, ali kako imaju web shop dostupni su svima.

Dizajn bočice je u redu. Nisu niti preniske niti previsoke. Samo staklo nije baš najfinije napravljeno, ali tko gleda na te stvari, pogotovo kod ovako povoljnih lakova.

Četkica

Sve u svemu, omjer cijene i kvalitete (na prvu) mi se čini odličan. Stoga, preporučam (iako ne i bijelu nijansu). Kako će se ponašati dalje, vidjet ćemo. U kombinaciji s top coatom niti nakon 24 sata nije se niti malo pohabao po vrhovima noktiju.

Posjedujete li bijelu nijansu (02) Rapsodi Pacific laka za nokte i jeste li naišli na taj problem stvaranja mjehurića? Imate li taj problem i s nekim drugim lakovima iz te linije?

Lijep pozdrav!

Broj komentara: 10:

  1. Rapsodi ume da pravi mehurice kad ga dugo muckas pre lakiranja..bar se meni to desilo sa onom puderastorozom :) Volim ih mnogo ali su im svetlije nijanse uglavnom fail (ja nisam neko ko ce mazati 5 slojeva :)) a i ume da se odvoji pigment od dugog stajanja. Inace sam kvalitetom i cetkicom izuzetno zadovoljna :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, niti ja. 2 i ćao (ne računajući završni za brzo sušenje i šljokice - do sad nisam to ni stavljala).
      Znači bolje da ne pokušavam više s njihovim svijetlim nijansama...
      Avonovi lakovi se jako razdvajaju i to ne od predugog stajanja, ali muć-muć i riješeno. Osim ako to razdvajanje nije tipa Color Trend (isto Avon) laka kojeg imam i kog moram mućkati po pola sata i svejedno se posve ne pomiješa.

      Pokušat ću ovaj bijeli idući put brže namazati :))

      Izbriši
    2. Ne, nije toliko strasno kao Avon. Njih vise ne kupujem :)
      Probaj sledeci put Rapsodice u kockastim bocicama. Uostalom, videcs kasnije kod mene :)))

      Izbriši
    3. Uh uh, bit će slika? :D
      Imam jedan u kockastoj, Multivitamin. Još nije došao na red.. Od toliko novih nisam mogla odlučiti s čim ću prije pa sam se pomogla random.org-om :lol:
      Ni ja ne kupujem Avon jer je preskup, a ništa bolji od ovih Turaka. Jedino želim običan crni jer imam blagi fetiš na crne lakove kog držim pod kontrolom :)

      Izbriši
  2. Ovaj ljubičasti mi je baš dobar skroz! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni! :D Iako sam mislila da će biti tamniji. Sad mi je drago što je ispao ovakav :))

      Izbriši
  3. dobre bojice... a nokti su ti krasni :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!