28. stu 2012.

Rapsodi Multivitamin Nail Polish - shade 350


Pozdrav ljudi! :)

U ovom postu ću staviti swatcheve Rapsodi Multivitamin laka za nokte u nijansi 350.

Prikazala sam kako izgledaju jedan i dva sloja, iako bi mu dobro došao još jedan sloj, što će se dobro vidjeti na fotografiji s blicem.

Bez blica:

S blicem:

Kad sam gledala swatcheve ovog laka na internetu, izgledao mi je više plav, ali zapravo je tamno zelen. Radije bih da je tamna plavo-zelena boja.

Lak dolazi u bočici od 11 ml, a cijena mu je oko 12 kuna. Kupiti ga možete u web shopu Diva kozmetike, a za fizičke dućane zbilja ne znam. Možda ima u nekim lokalnim dućanima ili na tržnici.

Na donjoj slici možete vidjeti kako izgleda s top coatom.


A na idućoj sam stavila sloj Orkide Olivia laka u nijansi 631 (na prstenjaku dva sloja). Slikanje je ubilo boju, ali u stvarnosti je ostala tamno zelena, osim što se sjajila.


I to je to! U narednim danima moći ćete vidjeti Gabrini lakove :).

Lijep pozdrav :)

4 komentara:

  1. Au, jelly..ne volim tamne sa jelly finisem. Ako hoces bas pravu boju petroleja onda Gabrini Pacific ..ima i malo zlatnog shimmera ali je prekrasan
    http://myperfectlounge.blogspot.com/2012/06/world-is-better-place-when-its-upside.html
    Slikan na jakom suncu pa izgleda svetlije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malčice je presvijetao :/. Iako ova boja mi je predobra na nakitu! U onom web shopu nema Gabrini Pacifica :D. Kažeš da se kod vas prodaju na pijaci.. Morat ću i ja odletjeti do naše. Sjećam se davno da su prodavali lakove pa sigurno ima još. Možda baš Turke prodaju. Kineski dućani su nekoć imali talijanske lakove, a sad je ponuda očaj, a od Talijana ni T.
      Što se tiče ovog Rapsodija 350 - ni mene ne oduševljava što nije lijepo kremast. A ono što sam si zamislila u glavi morat ću tražiti uživo :D

      Izbriši
    2. I sad vidim da je slikan na jakom suncu.. Je li inače dosta tamniji uživo ili samo malo? :D

      Izbriši
  2. lijepa zelena *_*
    volim zeleno <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!