22. stu 2012.

Nail polish haul - Diva kozmetika


Pozdrav svima!

Danas ću objaviti što mi je došlo u narudžbi iz web shopa Diva kozmetike. Mislila sam se uvaliti u krevet već poslijepodne jer se već drugi dan bolesno osjećam. Nemam temperaturu, ali bit će od glavobolje koju mi prouzročuje alergija. Tablete nikako da počnu djelovati... No, jedva sam čekala da naručim lakove, pa sam jedva čekala da stignu, pa bi onda bio red da ih odmah i objavim :D.

Poslijepodne sam provela zabavljajući se fotkanjem novih lakova, pa sam slikala i sve lakove koje imam, a usput i hranu za mačke koju ću pokazati jedan drugi put.

No, da ne duljim, ovo je moj ulov :))


Sprijeda:

- Orkide Olivia lakovi u nijasnama 631 i 605 te Orkide Nail Care Fast Dry premaz za brzo sušenje laka

Straga (od lijevog redom):

- Gabrini Matte Nails u nijansi 399
- Gabrini Elegant u nijansama 300, 339, 367, 330
- Rapsodi  Multivitamin u nijasni 350
- Rapsodi Pacific u nijansama 02 i 24

Flormar Super Neon Colors u nijansi N004 sam dobila kao poklon uz kupnju!



Infosi o kupnji:

U jednom od prošlih postova (klik) objavila sam da će Diva kozmetika imati akciju od 19-24.11. u kojoj će svi lakovi za nokte biti dostupni za samo 8 kuna. Znači, još sutra možete naručiti.

Narudžbu sam predala u ponedjeljak poslije podne, a danas (četvrtak) prije podneva je već bila kod mene, što je zaista brzo :). Za narudžbe iznad 100 kn dostava je besplatna. Ovo na slici ispada 87 kn, ali čisto da se ne pitate zašto nisam išla do 100 :D - naručene su još neke stvari koje je naručila moja mama pa to nisam uključila u svoj 'šoping'. Također, sve online narudžbe u toku ove akcije dobivaju Flormar lak na pokon.

Paket je došao u  kutiji i lijepom šarenom papiru, dobro osiguran i upakiran. Izgleda ovako:


I to je ujedno najljepše upakiran paket kojeg sam dobila poštom :D.

I to je to od mene! Uskoro ću početi stavljati swatcheve lakova, ali ne znam hoću li ih grupirati ili pak jednog po jednog. Moram razmisliti, ali najvjerojatnije ću ih grupirati po brendu.
Ja sad bježim u krevet provesti večer uz film/filmove, ako ne zaspim :)

Jeste li isprobali ove proizvode?

Uživajte!

Broj komentara: 5:

  1. Super su ovi lakovi, samo što kod nas po redovnoj cjeni koštaju 1 km, što je cca. 4 kn :))) Najjeftinije moguće :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jep. toliko su i ovde (ako ih ne kupujes u parfimeriji). Vec dugo si prizeljkujem onaj tamnozeleni..smao on jos nedostaje da kompletiram kolekciju :))

      Izbriši
    2. Uh, da su bar ovdje toliko, sad bi imala 20 novih za cijenu njih 10 :D U redovnoj prodaju u tom dućanu su oko 12 kn. Flormarovi su kod njih bili 10 na ljeto, čini mi se, a kod mene u supermarketu i na štandovima Flormara po dućanima su po 15. Koliko su kod vas Flormar?

      @MPL - imaš fotku svoje kolekcije? :D Joj, kad sam naručivala lakove pokidala sam se dok sam googlala swatcheve. U web shopu se slabo vide boje.. Gabrini i Rapsodi lakova kod mene nema, osim možda na pijaci. Trebala bih svratiti, ali mrzim tamo ići.

      Izbriši
    3. Flormar su isto 1 km kod nas :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!