27. stu 2012.

My Nail Polish Collection #1


Pozdrav svima!

Vrijeme je da i ja objavim svoju kolekciju lakova za nokte :D. Moja kolekcija je trenutno mala (za pojmove ljubitelja lakova), ali radim na njenom povećanju. Lakovi za nokte su mi oduvijek najdraži dekorativni proizvodi, mada sam imala višegodišnju pauzu u kupovanju pa i korištenju lakova. Kolekciju sam čistila u dva navrata i bacila dosta toga - što potrošenih što osušenih što loših lakova. Ovo ljeto (kolovoz) kupila sam prve lakove kad mi se ponovo probudila strast prema njima.
Računam to vrijeme kao početak, pa sam počela širenje kolekcije s 13 komada + tekućinom za jačanje noktiju. Trenutno sam na broju 32 + tekućina za jačanje i top coat.

Pošto sam u širenju kolekcije i isprobavanju boja koje prije nisam nosila, i općenito većem izboru lakiranja, kupujem isključivo 'jeftine' (ali dobre) lakove. O kvalitetnijim, dugotrajnijim, ali vjerojatno i daleko skupljim lakovima razmišljat ću kasnije. No, takve lakove bih birala u tamnim nijansama koje najčešće nosim ili ako mi otpadne vilica na neki lak kojeg ne mogu zamijeniti nekim jeftinijim. No, trenutno sam čisto zadovoljna ovim pristupačnim lakovima, što kvalitetom, što izborom boja.

A sad dosta priče :).Flormar Supermatte
M109 (swatch) - M128 (swatch)

Flormar Supershine
10 (swatch) - 22 (swatch)

Flormar Nail enamel
344 (swatch)

Flormar Super Neon Colors
N004Gabrini Multivitamin Matte Nails
399

Gabrini Elegant
300 - 339 - 367 - 330Rapsodi Multivitamin
350 (swatch)

Rapsodi Pacific
02 (swatch) - 24 (swatch)
Orkite Fast Dry top coat

Orkide Olivia
605 - 631Color Trend (Avon)
Suede (swatch)

Avon Nailwear
Romance (swatch)

Avon Speed-Dry
Feisty (swatch)

Avon Nail Experts
Strong resultsEssence Multi Dimension
N/A - 02 Snow White

Essence Colour&Go
16 Sexy in Black (swatch)

Quori*
N/A - N/A

*ovaj ljubičasti lak je u biti običan bezbojni, ali sam mu dodala ljubičastog laka i nešto testirala s hobby šljokicama (btw, hobby šljokice su potonule na dno i zabetonirale se dolje)


Collistar*
36 Nero

S-he
303

Golden Rose Rich Color
27 (swatch)

*ovaj lak je tester, a dobih ga novog na poklon


Atelier
476

Ben Belle
18 (swatch)

For You 
N/A

Opoola Fashion Color
19 (swatch)

no name
N/A (swatch)

Zadnjih pet lakova su kupljena u 'kineskim' dućanima. Prvi je španjolski, druga dva su talijanski, a preostala dva kineski.

-

I to je za sada to. Kad se skupi još nešto lakova, napravit ću update post :). Nadam se uskoro :D.

Ako imate uslikane svoje lak-kolekcije, molim da mi to javite u komentarima pa da odem pogledati na vaš blog ili FB ili gdje god već jer jako volim gledati tuđe kolekcije :D

Lijep pozdrav!

4 komentara:

 1. Ou, quest :)
  Treba to uslikati na dnevnom svetlu :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jeste :D. Bez kojeg ja ostanem dok napunim svoje brzoprazneće baterije :D. Ali zato photoshop može malo popraviti stvar ^^
   Čekam tvoju kolekciju :D

   Izbriši
 2. za početak solidno... niti ne sumnjam da će kolekcija rasti ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hoće hoće, imam još boja koje mi 'trebaju' :D Da, nije to loša brojka, ali kad vidim kolekcije nekih blogerica koje broje četveroznamenkaste brojke, moja izgleda tako mala :D Kao kap u moru :D No, nikad ne bih išla na više no što mogu iskoristiti. Ne bih se baš bacala u gomilanje čisto brojke radi :))

   Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!