18. stu 2012.

Balea smokva i čokolada - gel za tuširanje i losion za tijelo


Pozdrav svima!

Vrijeme je da objavim jedan post s Baleinom aktualnom Limited Edition tuširalicom i mazalicom :). Nedavno sam kupila gel za tuširanje i losion za tijelo u mirisu čokolade i smokve, isprobala sam nekoliko puta pa ću sad napisati riječ dvije o tome što mislim i kako mi odgovara :).


Kao što vidite, dizajn je jednostavno neodoljiv! :D

Gel za tuširanje

Balea gel za tuširanje - smokva i čokolada, 300 ml
ph-neutralno. Dermatološki ispitano.
Upozorenje: proizvod nije namijenjen za jelo!
Zemlja podrijetla: Švicarska

Sastojci:

Gel je nešto rjeđi, a boja mu je prozirno-mliječna. Miris mu je ugodan u toku tuširanja, a kasnije se slabo osjeti na koži. Što se tiče osjećaja na koži, nisam primijetila bitnu razliku između njega i običnog gela za tuširanje (uz njega koristim i Avon Senses gelove), osim što mi je možda mrvicu manje koža zategnuta nakon ovoga (uspoređujući s Avon Senses). Zategnutost kože ovisi i o toplini vode i duljini tuširanja, također. Tako  da je ne znam kakav nježan hidratizirajući i ne znam što gel, vjerujem da bi određene zategnutosti bilo ako se pečem vrućom vodom deset minuta. Uglavnom, uzimajući to sve u obzir, čini mi se da je ipak nešto malo blaži od Avon Senses kojeg imam.

Bočica je mekana (podjeća na boce u kojima se može kupiti jogurt), a dizajn nije otisnut na nju već je otisnut na najlonu u kojeg je boca obučena.
Cijena mu je 7,90 kn. Kupiti možete u DM trgovinama, ali požurite jer je to limitirano izdanje :).


Losion za tijelo

Losion za tijelo - smokva i čokolada, 200 ml
Uputa za uporabu: svaki dan nježno, kružnim pokretima umasirati u kožu.
Upozorenje: proizvod nije namijenjen za jelo!
Zemlja podrijetla: Njemačka.

Sastojci (ručno pisano jer je teško uslikati zbog zaobljenosti tube):

aqua - glycerin - ethylhexyl stearate - helianthus annuus hybrid oil - pentaerythrityl distearate - cetearyl alcohol - butyrospermum parkii butter - phenoxyethanol - glyceryl stearate - parfum - sodium stearoyl glutamate - benzyl alcohol - tocopheryl acetate - carbomer - xanthan gum - coumarin - sodium hydroxide

Losion je postojanijeg mirisa. Nakon 12 sati još ga lagano mogu osjetiti na koži. Bijele je boje i normalne gustoće za losione, rekla bih. Lako se razmazuje i upija u kožu.

Dolazi u vrlo mekanoj tubi, što će vjerujem dobro doći kad ga bude malo ostalo da se lakše istisne (sada kad je još pun mi to malo smeta jer  mi zna previše izletjeti).
Cijena mu je 9,90 kn, a možete ga kupiti u svim DM trgovinama, limitirano izdanje.

-

Što se mirisa tiče, miris podsjeća na kakve pjenaste bombone. Čokolada ne dominira, štoviše slabo ju osjetim. Svejedno, miris mi je baš super za ovo hladno i tmurno doba, pogotovo navečer prije spavanja kad mi dobro dođe dašak ružičastog i candy slatkog mirisa. Nije pravi slatkiš miris, nego me baš podsjeća na nešto što sam davno jela - pjenasti gumeno-karameličasti bomboni u dvije boje, na pruge, crno-ružičasti.
Mojoj mami se npr. uopće ne sviđa ovaj miris, ali ona nije od slatkih mirisa.

Planiram isprobati i onu drugu kombinaciju mirisa: trešnja i badem, ali još ne znam da li da uzmem i gel za tuširanje ili samo losion jer gelova imam dovoljno, ali sam s losionima slaba. Nadam se da će još biti dostupni i nerasprodani kad budem u prilici opet otići do DMa.

Toliko od mene! :)

Broj komentara: 6:

  1. Ja kupila isti, samo bademi umesto cokolade :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čujem da jako lijepo miriši :D. Samo da ga stignem uloviti. Simpatično mi je kako su napisali upozorenje da nije za jelo :D. Evo, moj Šimer to njuška. Nije nisam načisto je li jestivo ili nije :D

      Izbriši
  2. Svuda nalecem na ove proizvode, MORAM da kupim, izgleda mi fenomenalno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Doista su napravili dobar posao da svi polude za njima :D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Fino miriši zaista, ali na kraju me nije toliko 'ponio'. Nije ušao među one koji su me oborili s nogu :))

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!