21. lis 2012.

Random blog post #4 - Avon i moje polužalopojke

Pozdrav svima!

Eto mene još s jednim 'random' postom u kratko vrijeme. Bit će kratak :D

Najprije moram napisati da sam upravo prelistala novi Avon katalog, kampanja 15, koji vrijedi od 17.10. do 6.11.2012. i, naravno, opet je mnogo toga na akciji, ali moram istaknuti ODLIČNU ponudu, a to jest: Supershock maskara u novom limitirnom izdanju za samo 29 kn! Regularna cijena joj je 75 kn. Nalazi se na stranici 13 kataloga (možete ga pogledati ovdje: http://www.avon.hr/PRSuite/home_page.page (desno ispod "Zabava" je ikona kataloga).Može se kupiti ako kupite bilo koji drugi proizvod iz kataloga. Konkretno ovu maskaru nisam probala, ali čujem same hvale po netu. Probala sam jednu drugu (još u starom pakiranju) i vrlo je dobra ta maskara (meni).
Također mi je upalo u oko sjenilo duo Mega Impact, stranica 31 za 39 kn (regularna cijena 65 kn) u boji Flash Back (crna+bijela). Moram pogledati swatcheve.
Bliže se blagdani i u Avonu će biti lijepih i povoljnih stvari :)

-

Noćas sam pekla cheesecake Marthe Stewart nećakinji za rođendan, a noć petak na subotu sam se ulovila spremanja gingersnapsa koji su mi trebali za tortu, a također sam joj željela napraviti keksiće s komadićima čokolade, ali nisam zadovoljna. Vjerojatno joj ih neću odnijeti :/. Dobri su, ali nije to to. Željela sam jako prhke lagane kekse i jedne sam već bila probala i imali su potencijala. Mislila sam ako samo ubacim komade čokolade da će to biti to, ali kako je tijesto bilo mlako zbog šećernog sirupa, čokolada se počela topiti i mislim da mi je ta otopljena čokolada stvrdnula tijesto i da su mi zato tako.. tvrdi i ne poput oblačka :(.Ah ben.. Učimo na greškama. 
Usput sam ispekla i mlince za glodanje, tj. mlince s maslinovim uljem i dosta soli u tijestu da imam što zobati. Bijah gotova u 6 ujutro, a onda mi mačke nisu dale mira do 10. Da, zaspala sam jučer u 10. Ujutro. To je ono kad odluče visiti s plafona baš kad sam mrtva umorna. Iako katkad zaspim ko priklana i doslovno ne čujem ništa oko sebe, katkad me i muha trgne iz sna. 
Da ne spominjem što su napravili dok sam izašla na par min prije spavanja. Legnem u krevet i zurim pred sebe jer sam tolko umorna da sam samo sjela, naslonila se na uzglavlje i buljila u njih kako divljaju. I onda ugledam... Na komodi iza televizora stoji mi crtaća daska i moj započet crtež. Par sati posla, ali već mjesec dana stoji tako. Ugledam, dakle, samo crtaću dasku. A gdje je crtež? Izletjela sam kao ubodena, a crtež lijepo preklopljen, čak i dvaput mislim, a čak je i neka od njih đipala po njemu. Uglavnom, za u smeće...
Kad sam kod toga, kako naučiti mačku da mi ne dira u privatan prostor? Jer ja ne znam više što da napravim :D. Ne dam u ormar, na stol i po ormarima. Mogu jahati po krevetu, prozoru, foteljama, stolicama.. Čak dam i u krevet, al' ovih par mjesta ne dam i gotovo. Ne, kad me nema svuda su. Čak i kad misle da ne znam, znam. Kradu sitnice ti mali prasci. Ako mi stoji labelo ispred lampice na monitoru jer me ubija, a prasac to makne, on misli da je to samo labelo (misli da neću skužit jer imam tone labela posvuda), ali prasac ne zna da to labelo tu ima neku svrhu :).
No, sad je samnom samo jedan, a ostali u kupaoni, pa se nadam da će praščić dobiti želju za spavanjem kad vidi da ležim (uvlači se spavati pokraj mene), mada je destruktivan nekako...

Lijepo vas pozdravljam :)

4 komentara:

  1. Ova moja mačorica ima momente kada je luda, mi to zovemo frenzy, trči okolo, grize i nas i sve oko nas, najsretnija je ako tad dobije neku kutiju pa ju svu požvače i nakon tih pol sata-sat je ko mali anđeo, mirna, spava u krilu ili na stolici i sve pet. A kak joj reć da nekud ne smije - ode na stol, a zna da ne smije, i kad se proderem da siđe sa stola ona se sakrije iza vaze ili kutije za daljince. Onak da, nevidljiva si sad :D Mos ti njih trenirat na kraju one tebe istreniraju xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, dnevni ludi moment :D. Joj, prošli smo to s najstarijim mačorom. Sjećam se njegovog ludila svaku večer oko deset. A kutije su mu i dalje najdraža stvar na svijetu, a onda i vrećice. A taj mačak je bome istreniran da bude sve po njegovom ili nikako. Mene ne 'ferma' uopće. Mogu vikati, lupati oko njega, čak i njega tuckati po repu (što ne voli), ali on se zaigra i baci na leđa. Kako da se onda ljutim :D. Ja vičem a on prede :D. Mala 'šumska' maca je slična njemu. Prijetim joj papirom jer se jedino njega boji. Skloni se i za sekundu je ponovo tamo.
      I upravo to što kažeš, naš stariji zna što ne smije, ali to radi i onda čeka reakciju. Kad nešto hoće, a nitko ne obraća pažnju na njega, počne se tako ponašati. Mačke su pametna bića. To što puno njih govori da su glupe jer ne idu za njima kao psi ili im ne dolaze kao psi, to nije zato jer su glupe nego nisu glupe da se ponašaju kao psi :D.

      Izbriši
  2. Sve što ne želiš da dira, makneš :D, nema druge. Možeš ih probati odvratiti da idu na neka mjesta s ljepljivim selojtepom. Uzmeš onaj što je ljepljiv s obje strane i poljepiš po rubovima stola i gdje već ne želiš da ide. U teoriji, mačke ne vole da im se noge lijepe za nešto pa će ta mjesta izbjegavati. U stvarnosti, uglavnom ne fermaju to ništa. Uvijek ih nožeš špricati vodom (uzmeš onu šrtcaljku za cvijeće ili pištolj na vodu)i kad rade nešto što ne smiju špricneš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Strašno.. Naučim ih da se boje predmeta, npr. papira, i bježat će kad prijetim papirom (ako samo vičem neće), ali non stop i dalje ide tamo odakle tjeram :D.
      Uopće ne mislim da nisu sposobne naučiti.. Mislim da ih jednostavno nije briga jer zašto bi ona išta slušala? To joj je ispod nivoa :D
      Voda bi mogla pomoći. Možda bi moglo upaliti :/

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!