30. lis 2012.

NOTD #1 - Essence Colour&Go 16 Sexy In Black

Pozdrav svima!

Danas ću napisati jedan kratak post Nails of the Day. Nokte sam nalakitala Essence Colour&Go lakom u nijansi br. 16 Sexy in Black.


Ovaj lak imam otprilike dvije godine i ovo je drugi put da ga imam na noktima. A razlog toga što ga stavljam tek drugi put jest taj da mi se nije svidio kad sam ga prvi put stavila, tako da nisam imala pretjeranu želju stavljati ga opet. Odlučila sam mu dati novu šansu i ponovo nisam zadovoljna.

Lak se teško razmazuje (kao i kad sam ga kupila), brzo se suši tako da ostaje reljef na noktima ako ne nanosite brzo. S druge strane, kad je na noktima treba mu dugo da se posve osuši. Vrlo čudno. Ne sviđa mi se njegova tekstura. Druga negativna stvar jest da se brzo guli. Eto, namazala sam ga sinoć, a nakon kojih 15 sati mi se počeo ljuskati.

Ovaj moj je bio oko 9 kn u DMu, 5 ml. Sada su povećali količinu laka, promijenili ambalažu i sada su oko 13 kn. Nemam niti jedan novi, a od starih imam samo ovaj. Sumnjam da ću kupiti ijedan drugi Colour&Go jer za 15 kn kupim Flormar koji mi traje danima.

Od Essence lakova imam još dva  (ona veća). Jedan prozirno-bijeli, koji mi je bio dobar, i jedan klasičan prozirni, koji je očaj. Najgori lak kojeg sam probala. Skida se nakon par sati i to ga možete kompletno oguliti u jednom komadu s nokta ili ga pak kao ralicom s drugim noktom oguliti u jednu zgrudvanu nakupinu. S njim lakiram poderane čarape i lijepim krajeve žice kod izrade nakita.


Toliko od mene! Mislim da ću se zavući u krevet s knjigom (alergija me muči) ili pak odigram malo Sim Cityja. Nekako mi je došla želja :D.

Kako ćete vi provesti večer? :)

4 komentara:

  1. Baš mi je žao pročitati da ne valja jer je predivan.. skrozzz.. Nemam Essence lakove, ali super su mi tvoje prenamjene lakova koji ti ne štimaju :D.. ja poderane čarape bacam, ne mogu podnijeti rupice na odjeći.. moram ih raširiti do kraja i onda ih bacim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ja si zalijepim najlonke kad krenu da se ne razderu, a dobre su za nosit ispod hlača :D A što se tiče Colour&Go lakova, ne znam jesu li što poradili na recepturi kad su mijenjali ambalažu. Nitko neće propasti radi tih novaca jer su jeftini, ali iznerviram se kad nešto ne valja. Ne razmišljam na način: nema veze i ako probam i bacim.
      A vidim da su ti C&G lakovi jako popularni, a i jako lijepi. Možda ovisi o nijasni, kao u slučaju običnih Essence lakova. Tko će znati...

      Izbriši
  2. Ma i kad nešto platiš malo opet ti je žao, tako meni stoje Catrice lip tintovi, nisam ih puno platila. No, opet me žderu i ne mogu ih samo tako baciti.. Samo ti hoću pohvaliti divno nalakirane nokte, baš sam gledala one Flormar lakiće što si stavljala.. divni noktići :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D
      Joj, sjećam se recenzije lip tintova, koja noćna mora :lol: Frknut ćeš ih kad se pokvare od stajanja, uz "napokon" :D

      Izbriši

Thank you for commenting! I really appreciate it!